Lad os tage den fra begyndelsen

Når noget ikke er godt nok, må man gøre det selv. Derfor begyndte en ung nordjyde at lave lokalradio allerede inden han var gammel nok til at få kørekort.

Den unge mand hed Jesper Aagaard. I mere end 25 år har han siddet bag en pult og klippet og mikset til en lang række medieplatforme. For den spæde begyndelse i det nordjyske radiostudie blev til en karrierevej, der gik gennem nogle af landets største radio- og tv-stationer, blandt andet som speaker og promoproducer på TV2.

Earvox

Det begyndte egentlig som en sidebeskæftigelse, da Jesper Aagaard i 2002 skabte Earvox som et lydstudie, der leverede lyd- og radioproduktioner. Siden har det udviklet sig til en fuldtidsbeskæftigelse, der, i takt med tid, interesse og efterspørgsel, er blevet et filmproduktionsbureau i stadig vækst og udvidelse.

Missionen er at lave film- og tv-produktioner, der bliver bemærket. Kvalitet er det altoverskyggende mål – i både proces og færdigt produkt. Rytme og æstetik er altid det bærende element i produktionerne imens I undervejs i processen vil opleve en glæde og legende tilgang til opgaven. Der er altid plads til at afprøve nye idéer og tilgange, uanset hvor i processen I ønsker vi sætter ind. Vi gør os stor umage for at glæden og nytænkningen kan ses i det færdige produkt.

Første skridt i produktionen er en forståelse mellem os og jer. Det kræver tid, forventningsafstemning og først og fremmest vores nærvær at skabe en fornemmelse for jer og det, I gerne vil fortælle. Den indføling i jeres firma, produkt eller historie og evnen til at fremhæve det smukt og ægte, er en af vores absolutte spidskompetencer.

Med værdierne kvalitet, seriøsitet, hjerte og nytænkning gør vi på Earvox vores absolut bedste for at skabe det produkt, I har brug for. Hver gang.