Mere end et lydstudie

Du kan præsentere dig selv og din vare eller dit firma med videoer, der fortæller præcis det, du vil have. Både til tv-reklamer, Youtube, dine storskærme og præsentationen af dit firma.

 

Earvox har også mange års erfaring med videoproduktion, både reklamespots og forskellige former for produkt og firmapræsentationsvideoer. Alt fra optagelse til redigering og selvfølgelig tilhørende lydproduktion.
PR-film om Højskolen Hald Ege

Jesper har lavet en PR-film om Højskolen Hald Ege. I samarbejdet med ham om filmen opdagede vi hurtigt, at han er god til at lytte og hurtigt fangede den tone og ånd samt det udtryk, vi godt kunne tænke os. Han var helt med på, hvad vi ville og ikke ville have.

Hurtigt havde han også bud på, hvordan det så rent faktisk kunne ske. Og havde ret præcise forslag til, hvordan filmen kunne få den kant, vi så gerne ville have.

Til sidst var det jo så rigtigt fedt at se, at han rent faktisk også kunne folde det ud i filmen. En dejlig film med klangbund i det vi ville samt vores og Jespers konkrete forslag til udtryk. Og så bliver man jo glad og gider godt betale for en PR-film.

Erik Junker
Forstander, Højskolen Hald Ege

 

Informationsfilm om Loop i Horsens

Hej Jeg hedder Per Jepsen, jeg er den lykkelige ejer af et Loop Fitness center. Centret ligger i Horsens, og det er et forholdsvis nyt center. Jeg bruger en del penge på avis annoncer, og radiospots. Har forsøgt gøre Loop Horsens kendt på de sociale medier, men synes engang imellem det bliver en smule amatøragtigt. Der hvor det blev for amatøragtigt, er i forbindelse med profileringen, man vil jo gerne fremstå prof !!!!!!
Igennem en bekendt hørte jeg om Earvox (Jesper), jeg kontaktede straks Jesper, og selvom der var travlhed, fik vi fundet en dato meget hurtigt. Jesper kom til Horsens den 16 dec 2016 med prof udstyr (alt kørte på batteri, så ingen ledninger:-). Han var i centret i 6 timer, folk var meget trygge ved ham, så der var ingen problemer med at få folk med på videoen, og han fik lavet en fantastisk video. Da videoen var redigeret, fik jeg den sendt på facebook med det samme. Det endte med 16676 nåede personer, 7600 visninger og 88 delinger. Jesper har en super prof tilgang til tingene, han har et fantastisk humør der smitter, det bliver absolut ikke sidste gang jeg bruger Earvox. :-)
Mvh
Per Jepsen
Loop HorsensRadio Viborg Slanker midtjylland

 

Viborg Handel - Jul 2016

Søster lagkage

En lille informationsfilm om konditoriet Søstrene lagkage i Viborg

 

Byens Bedste

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jesper om en reklamefilm til Byens Bedste i Viborg. Jesper er dygtig i alle facetter. Lige fra idéudvikling over filmoptagelse til den færdige produktion. Han er samtidig meget ærekær og går op i, at hans produkt har en høj kvalitet. Jeg vil altid anbefale Jesper til andre. Lars Christiansen, projektleder Byens Bedste 2016Viborg Helsepraktik

Jesper, Earvox har lavet reklamefilm til Viborg Helsepraktik med et meget stort arrangement. Fra dag ét, har han lyttet til skolens og klinikkens ønsker og behov. Han arbejder meget autentisk med en sjælden set faglighed. Han er selvkritisk på en måde, der bevirket at vores slut produkt er af bedste kvalitet - og som på samme tid indeholder respekt og en høj grad af nærvær. Tak for et sjovt og givende samarbejde." Mange hilsner Skoleleder Alice Kallesøe Viborg Helsepraktik

 

Generation Handball

Jesper - manden med den sprøde stemme og manden bag firmaet Earvox - kan jeg varmt anbefale! Her i Generation Handball har vi gennem flere år samarbejdet med Earvox - både hvad angår lyd og film - og Jesper var bl.a. med til at producere en film om vort samarbejde med Mikkel Hansen. En film som er blevet set mere end 100.000 gange på facebook. Kort sagt super anbefalinger herfra! Jens Steffensen, Manager Generation HandballViborg handel - tv-reklame 2016

Jesper har med stor dygtighed og professionalisme stået bag produktionen af tv kampagnen til Viborg Handel. Forløbet har været intenst og effektivt og kampagnen blev til i løbet af ganske få uger. Jesper har stor fokus på at resultatet ”sidder lige i skabet” efter vores ønsker – alt lige fra valg af speak til klip af billeder og grafik, og det har derfor været en stor fornøjelse at være på sidelinjen under hele forløbet fra idé til det endelige resultat.
Helle Sørensen, Handelschef, Viborg Handel

 

Radio Viborg Open Air 2016

Reklamefilm for Radio Viborgs Open Air 2016 koncert-aften, filmen blev producret til biograf og sociale medierSøndersøløbet 2015

Jesper har lavet en video for Søndersøløbet, samtidig med at han tog en masse flotte billeder på løbsdagen. Jesper leverede et fint og meget brugbart resultat, som vi er yderst tilfreds med. Jeg har arbejdet sammen med Jesper et par gange efterhånden, og han er en kompetent og dygtig samarbejdspartner.
Anne Stampe Olesen, Projektleder Viborg Idrætsråd.

 

Frederikshavn juleudsmykning 2015

”Jeg var hjemme hos familien i Frederikshavn og fik lyst til at afprøve noget nyt udstyr. Og da jeg synes at Frederikshavn har Danmarks flotteste julebelysning, så det var nærliggende at filme det”, fortæller Jesper Aagaard, der er født og opvokset i Frederikshavn.
Den er set 47000 gange og delt 900 gange på facebook, og gav en masse omtale i de lokale medier i Frederikshavn
Videoen er optaget ved hjælp af en såkaldt ”gimbal” designet af firmaet Zoomfoto specielt til film og lydstudiet Earvox. En gimbal er et stykke udstyr, der hjælper fotografen med at holde kameraet helt stabilt mens han bevæger sig under optagelse.Håndboldfest i Viborg

 

Snapsting

Snapsting er byfesten i Viborg og vi var med alle dage - og filmede stort og småt. Filmen er i øvrigt produceret i samarbejde med Mette Hagen fra Viborg Kommune Kultur Service & EventsReklamefilm for Radio Viborg

 

Her er en reklamefilm vi har lavet for FrederikshavnRadio Viborgs Open Air

Et eksempel på en grafisk animeret reklamefilm for Radio Viborgs Open Air event.

 

Landskamp i ViborgHer et eksempel på en video og lydproduktion vi lavede for NS-System

Niels Rask, adm. Direktør NS System A/S, udtaler:
Mange af vores kunder har svært ved at forstå de mange processer deres ordre skal igennem, samt hvordan vores produktion ser ud. Derfor besluttede vi at få lavet en video, der både viste hvordan en ordre går igennem produktionen, og som samtidig skulle være en introvideo til NS System A/S. Til denne opgave bestilte vi Earvox. Vi snakkede sammen nogle gange, så de fik nok information til at kunne forberede sig til optagelserne. Her fik vi en rigtig god fornemmelse af firmaet, og hvor professionelt de arbejder. På selve optagelsesdagen, var der sat tid nok af, så vi ikke følte nogen hast. Vi følte os hørt, men vi fik også kyndig vejledning ud fra vores ideer. Videoen er i dag lanceret primært på YouTube, men bruges også som en video, vi sender til nye kunder og viser på messer rundt i Norden. Earvox hjalp med at lave en dansk og en engelsk version, som begge er professionelt produceret. Vi får rigtig god feedback fra vores kunder på videoen, som nu meget bedre forstår hvordan NS System A/S ser ud og fungerer.

 

Et eksempel på en video og lydproduktion vi lavede for firmaet Easy Life

Michael Knudsen, Direktør fra Iduva, udtaler:
I 2012 producerede Earvox en meget professionel og effektfuld TV-reklame på 30 sekunder for os, som vi i februar indrykkede på Tv2 Syd.
Vi fik et analyseinstitut til at lave en før- og efteranalyse af effekten på TV-reklamen. Resultatet af de 30 reklameindrykning, fordoblede kendskabsgraden af Easy Life til 28 %, budskabsforståelsen var på 78 % og 76 % vurderede TV-reklamen God eller meget god. Da besøgsfrekvensen på vores hjemmeside steg markant i perioden TV-reklamen blev vist, må vores tilfredshedsgrad af Earvox betegnes som meget højt.