Film gør indtryk
og sætter aftryk!

Alle skal have en film nu om dage
- men du skal have den helt rigtige!
Kontakt

Man kan godt kalde os en slags eksperter inden for film

At lave en film er meget mere end at trykke på en knap og rette kameraet i den rigtige retning. Det ved vi her hos Earvox, hvor vi altid bestræber os på at lave film, der informere, imponerer og inspirerer.

Din film skal give det helt rigtige førstegangsindtryk og sætte et varigt aftryk hos modtagerne. Derfor går der altid en grundig samtale og planlægning forud optagelserne af din film.

Vi samarbejder tæt med dig

Ved at kombinere din ekspertise inden for dit produkt og din målgruppe med vores mange års erfaring inden for film- og lydproduktion sikrer vi, at vi sammen får skabt et stemningsfuldt univers omkring din virksomhed, dit produkt og dit budskab.

Vi rådgiver dig om valg af kanaler til din film, og hvordan du mest effektivt får dit budskab frem til kunden. Hvad enten det er tv-reklamer, sociale medier, youtube eller storskærme, så laver vi et produkt, der passer til platformen.

Hos Earvox tænker vi samtidig fremad for dig. Mens vi optager din film, sikrer vi materiale til at lave kortere og nedklippede versioner af dit budskab, hvis du skulle får brug for den samme film på et andet format.

TV2 Reklamer

Med mange års samarbejde med  på TV 2 har vi her på Earvox de rigtige kontakter og den rette viden, når det handler om at producere din TV-reklame.

Det kan godt virke lidt overvældende at skulle lave TV-reklamer, og derfor står vi klar til at hjælpe dig hele vejen. Lige fra idéudvikling over produktion til booking og håndtering af din TV-reklame hos den udvalgte TV-station.

Som altid er det dyder som kvalitet, hjerte og nytænkning, som du får med, når du samarbejder med Earvox om at lave den helt rigtige TV-reklame til din virksomhed.

Når vi er færdig kan du sætte dig i sofaen hjemme, tænde fjernsynet og og nyde din helt egen reklamefilm – det er til gengæld også det eneste du selv skal klare.

FORSIDEN

Kontakt os

Send os et par linier om dit projekt og få en uforpligtende pris