Film gør indtryk
og sætter aftryk!

Alle skal have en film nu om dage
- men du skal have den helt rigtige!
Kontakt

Man kan godt kalde os en slags eksperter inden for film

At lave en film er meget mere end at trykke på en knap og rette kameraet i den rigtige retning. Det ved vi her hos Earvox, hvor vi altid bestræber os på at lave film, der informere, imponerer og inspirerer.

Din film skal give det helt rigtige førstegangsindtryk og sætte et varigt aftryk hos modtagerne. Derfor går der altid en grundig samtale og planlægning forud optagelserne af din film.

Vi samarbejder tæt med dig

Ved at kombinere din ekspertise inden for dit produkt og din målgruppe med vores mange års erfaring inden for film- og lydproduktion sikrer vi, at vi sammen får skabt et stemningsfuldt univers omkring din virksomhed, dit produkt og dit budskab.

Vi rådgiver dig om valg af kanaler til din film, og hvordan du mest effektivt får dit budskab frem til kunden. Hvad enten det er tv-reklamer, sociale medier, youtube eller storskærme, så laver vi et produkt, der passer til platformen.

Hos Earvox tænker vi samtidig fremad for dig. Mens vi optager din film, sikrer vi materiale til at lave kortere og nedklippede versioner af dit budskab, hvis du skulle får brug for den samme film på et andet format.

FORSIDEN

Kontakt os

Send os et par linier om dit projekt og få en uforpligtende pris