En smeltedigel af
gode idéer og lang erfaring

Kvalitet, hjerte og nytænkning
er kerneværdier for manden bag Earvox.
Kontakt

Kvalitet er det altoverskyggende mål

Det begyndte egentlig som en sidebeskæftigelse, da Jesper Aagaard i 2002 skabte Earvox som et lydstudie, der leverede lyd- og radioproduktioner. Siden har det udviklet sig til en fuldtidsbeskæftigelse, der, i takt med tid, interesse og efterspørgsel, er blevet et filmproduktionsbureau i stadig vækst og udvidelse.

Missionen er at lave film- og tv-produktioner, der bliver bemærket. Kvalitet er det altoverskyggende mål – i både proces og færdigt produkt. Rytme og æstetik er altid det bærende element i produktionerne imens I undervejs i processen vil opleve en glæde og legende tilgang til opgaven. Der er altid plads til at afprøve nye idéer og tilgange, uanset hvor i processen I ønsker vi sætter ind. Vi gør os stor umage for at glæden og nytænkningen kan ses i det færdige produkt.

Første skridt i produktionen er en forståelse mellem os og jer. Det kræver tid, forventningsafstemning og først og fremmest vores nærvær at skabe en fornemmelse for jer og det, I gerne vil fortælle. Den indføling i jeres firma, produkt eller historie og evnen til at fremhæve det smukt og ægte, er en af vores absolutte spidskompetencer.

Med værdierne kvalitet, seriøsitet, hjerte og nytænkning gør vi på Earvox vores absolut bedste for at skabe det produkt, I har brug for. Hver gang.

 

FORSIDEN

Kontakt os

Send os et par linier om dit projekt og få en uforpligtende pris