Lige så lækkert
som på TV

Sammen om din konference eller dit møde - men hver for sig
Earvox sender dit budskab ud i professionel kvalitet.
Kontakt

Er du professionel - skal dit budskab også leveres professionelt

Med en direkte tv-produktion fra dit møde, din messe eller din konference har du mulighed for at nå ud til mange flere modtagere end tidligere. Hvad enten det er live og direkte på din hjemmeside og/eller dine sociale medier, eller hvis du blot ønsker at konferencedeltagerne efterfølgende kan gense keynote-speakers i god lyd- og billedkvalitet.

Hos Earvox tilbyder vi en fleksibel løsning, så det altid er dit behov, der afgør, hvor meget udstyr og mandskab, der skal hives ned fra hylden. Med andre ord – så er det dig,  der bestemmer, om vi møder op med et enkelte kamera og en mikrofon, eller om vi skal have fire kameraer, mikrofoner, lyssætning, lydteknikere og værter med. Vi kan lave det hele, og prisen varierer helt og holdent efter jeres behov.

Lad os bare være ærlige: Jo du kan bare sende live med din mobil ud på facebook eller Youtube.  Men hos Earvox er vi overbeviste om, at der altid ligger en signalværdi i kvalitet. Du bliver bedømt af dine kunder på den kvalitet du leverer. Hvad enten det er på selve mødedagen eller optagelsen efterfølgende. Derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten i produktionen.

Vi er rigtig gode til sport, som håndbold og fodbold, men vi har også stor erfaring med kongresser og møder. F.eks. var det os, der stod for livestreamingen, da Viborg blev udnævnt som UNESCO Creative City.

Henriette Svenstrup Jensen, Projektleder Animation

”Markeringen af at Viborg blev udnævnt som UNESCO Creative City krævede naturligvis det allerbedste tekniske set-up, og det bidrog Earvox i høj grad til”.

Det forpligter at være UNESCO by indenfor Media Arts, og Jesper spillede en helt central rolle i, at streamingen af det store UNESCO kick off i Tinghallen sad lige i skabet. Vi vil til hver en tid gerne bruge Jesper igen.

Se udsendelsen her:

FORSIDEN

Kontakt os

Send os et par linier om dit projekt og få en uforpligtende pris